Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Textile

Cursuri textile
Cursurile acestea se adreseaza tuturor copiilor pasionati de elementele textile, de carpe, ate, sfori etc si care manifesta o predispozitie pentru a le folosi in jocurile lor. Acestia vor fi incurajati si ajutati sa creeze papusi, haine pentru acestea precum si animale sau alte elemente din universul lor.
De asemenea, copiii vor invata sa coasa, sa foloseasca cu iscusinta foarfeca si sa asambleze cu usurinta elemente dupa tipar.

Acest program dezvolta manualitatea si dexteritatea precum si imaginatia si creativitatea prin provocarea de a compune un obiect complex folosind elemente simple.

Materiale folosite: bucati textile, ate, sfoara, ace, nasturi, broderii

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 5-12 ani
Program:
Miercuri 15.30 – 16.30
Sambata 13.30 – 14.30
Pret: 40 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret

Acest curs de textile are loc atat in cursul saptamanii, cat si in weekend de aceea puteti opta pentru perioada care vi se potriveste. Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Inscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: inscriere@feelsmart.ro

Va asteptam cu drag!

Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.