Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Tehnica Picturii

Curs “Tehnica picturii”
Acest curs se adreseaza tuturor copiilor cu varste intre 5-12 ani care doresc sa invete tehnici picturale diverse. Cursul dezvolta mai multe teme ce ofera posibilitatea deprinderii unei varietati de metode de lucru in pictura. Structurat pe tehnicile de baza ale picturii: tempera, acuarela, guasa, pastel, ulei, atelierul de pictura deschide copiilor un univers foarte variat de stiluri de abordare a culorilor si de intelegere a acordurilor cromatice.
Acest curs dezvolta cunoasterea si stimuleaza expresivitatea copiilor, fiind un exercitiu de creatie ideal pentru acestia. De asemenea, reprezinta un foarte bun instrument pentru a dobandi cunostinte de istoria artei prin metode neconventionale, aici experimentandu-se tehnici de lucru ale diferitelor curente artistice.

Materiale folosite: carton, hartie, panza tratata, guase, acuarela, culori pe baza de uli, culori acrilice, pensule, cutite paleta, pasteluri, creioane

Durata cursului: 90 minute
Varsta recomandata: 5-12 ani
Program:
Luni 17.00 – 18.30
r> Pret: 50 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret
• 230 lei/ abonament 5 sedinte


Acest curs de pictura are loc in cursul saptamanii si, la cerere, poate avea loc si in weekend. Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Inscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: inscriere@feelsmart.ro

Va asteptam cu drag!

Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.