Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Podoabe

Curs podoabe
Acest curs satisface tendinta spre feminitate a fetitelor propunandu-le o gama variata de tehnici prin care isi pot confectiona podoabe frumoase produse de propria imaginatie. Fetitele isi vor antrena creativitatea si, in acelasi timp, isi vor dezvolta dexteritatea, si coordonarea intr-un joc estetic placut si interesant.
Odata cu aceasta activitate, cursantele isi vor imbogati caseta de bijuterii cu siraguri de margele, nasturi din ceramica frumos colorati, brose inflorate sau bratari originale.

Materiale folosite: lut, angobe si glazuri pentru ceramica, fimo, materiale textile, nasturi, margele, ate si panglici colorate

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 4-7 ani
Program:
Sambata 10.00 – 11.00
Pret: 40 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret
Acest curs de podoabe are loc atat in cursul saptamanii, cat si in weekend de aceea puteti opta pentru perioada care vi se potriveste. Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Inscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: inscriere@feelsmart.ro

Va asteptam cu drag!
Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.