Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Pictura

Cursuri de Pictura/ Obiect
Aceste cursuri stimuleaza si hranesc bucuria de a colora a copiilor, oferindu-le posibilitatea perfectionarii tehnicii picturale si a dobandirii unor notiuni de baza despre pictura.
Folosind suporturi diverse, cursurile de pictura se transforma intr-un joc al culorilor pentru obtinerea celor mai frumoase obiecte. Astfel, copii vor picta atat pe hartie si cartoane cat si pe animalute, casete, rame din lemn si alte forme din materiale naturale.

Alaturi de pictura, cursantii vor experimenta si tehnica colajului care ii va ajuta sa desavarseasca operele la superlativ.

Cursurile de pictura dezvolta simtul cromatic si imaginatia si au un rol important in educatia vizuala a celor mici.

Materiale folosite: carton, hartie, forme confectionate din lemn, creioane colorate si pasteluri, acuarele, sfoara colorata, lipici, elemente diverse pentru colaj

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 4-12 ani
Program:
Vineri 17.00 – 18.00
Sambata 12.30 – 13.30
Pret: 40 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pretInscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de E-mail: inscriere@feelsmart.ro

Va asteptam cu drag!

Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.