Kinder

Colectiv

Alina
Manager Programe

Cu o practica indelungata in domeniul artei si al pedagogiei, Alina se recomanda in primul rand ca parinte. A calatorit mult, a adunat experiente diverse pe care le transpune cu placere in toate proiectele sale. Construieste in permanenta idei pe care le coloreaza cu multa dragoste si devotament, folosindu-se de toate castigurile profesionale pe care le-a dobandit atat in domeniul artei, cat si al managementului de proiect.[...]
Florentina
Partener proiect

Sensibila si prietenoasa, Florentina este partener in proiectul Academiei de Creativitate. Mama la randul ei cu aspiratii inalte pentru copiii sai, ea a inteles necesitatea stimularii creativitatii copilului de la varste fragede. Sustine si dezvolta proiectul cu daruire.[...]
Raluca
Creative storyteller

Raluca face parte din echipa de comunicare si se ocupa, in principal, de continutul blogului. Crede cu tarie ca dezvoltarea juniorilor incepe cu dezvoltarea si educarea parintilor, si este convinsa ca pasii mici, dar siguri pe care Academia ii face in aceasta directie, vor contribui la o schimbare de fond - atat de necesara in Romania - in ceea ce priveste cresterea copiilor.[...]
Andreea
Asistent coordonator programe

Pasionata de dans de la varsta de 3 ani si cu o mare fascinatie pentru copii, Andreea este coordonatoarea activitatilor de dans si miscare. Cu o experienta indelungata in acest domeniu, sustinand creativitatea ca punct forte al copilariei, concepe coregrafii pentru copii dar ii si ajuta sa-si formuleze propriile povesti in ritm de dans, sa-si exprime trairile prin miscare si sa zambeasca cu gura pana la urechi. [...]

De ce noi?

Creativitate inainte de toate
Feel smART solicita si stimuleaza materialul creativ pe care fiecare copil il poseda in mod nativ, evidentiindu-l prin activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Copiii nostri isi dezvolta increderea in sine si deprind aptitudini de comunicare si relationare in mod natural, prin forte proprii.

Grupuri restranse
Lucram in grupuri restranse pentru a putea oferi fiecarui copil un spatiu personal, de care are nevoie pentru a se regasi pe el insusi si a se dezvolta. Grupele sunt alcatuite in functie de varsta si temperament, pentru ca fiecare dintre cursantii nostri sa fie respectat si apreciat.

Atentie individuala
Acordam atentie fiecarui detaliu, dar, mai ales, fiecarui copil in parte. Pentru ca stim ca nu suntem toti la fel, noi abordam pe fiecare la nivelul lui de intelegere, adresandu-ne individual fiecaruia pentru a se dezvolta in sensul sau. Fara impuneri, fara restrictii si idei preformulate.

Diversitate
Cunoastem si apreciam nevoia copiilor pentru noutate si, de aceea, ne reinventam cu fiecare curs. Chiar daca folosim aceeasi tehnica de lucru, propunem de fiecare data teme si abordari diferite, pentru a ne atinge obiectivul principal: stimularea creativitatii!

Metode si tehnici de lucru novatoare
Utilizam metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa. Toate cursurile si programele noastre folosesc atitudinea pozitiva ca metoda de lucru, obtinand astfel un mediu de lucru curat emotional si prolific.

Echipa Noastra

Echipa noastra este formata din profesionisti, absolventi ai Universitatii de Arta Bucuresti cu o vasta experienta atat in pedagogia de arta cat si in alte sfere inrudite acesteia.

Coordonatorii programelor noastre au lucrat atat in tara cat si in strainatate la proiecte sonore, obtinand rezultate deosebite si bucurandu-se intotdeauna de aprecierea la superlativ a parintilor.

Experienta echipei noastre a excelat in proiecte ambitioase de arta pentru copii, precum si in terapia prin arta, dar mai ales prin incurajarea si stimularea potentialului creativ al copiilor spre dezvoltarea sinelui si autocunoastere.

Si nu in ultimul rand, membrii echipei noastre sunt si parinti, desavarsindu-si activitatea prin proprii lor copii de la care invata in permanenta.

Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!