Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Despre feelsmART

Noi credem în viitorul smART al copiilor noștri!
Universul copiilor este strabatut de multa culoare si imaginatie, coordonate pe care cei mici le folosesc intotdeauna pentru a se exprima. Lumea inconjuratoare si timpul devin piese intr-un joc animat de puzzle care poate fi organizat dupa principiile fiecaruia.
Academia de creativitate "Feel smart" este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

Fie ca este pasionat de desen sau traieste doar bucuria de a "mazgali", copilul are o predispozitie nativa pentru a fi expresiv prin actiunile sale, porniri pe care de cele mai multe ori societatea sau familia I le reprima, I le ordoneaza si coordoneaza astfel incat el ajunge sa se muleze unui model impus care, de foarte multe ori, nu este in conformitate cu realitatea interioara a acestuia. Echipa "Feel smART" isi propune sa descopere materialul creativ cu care fiecare copil se naste si sa il puna in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Formata din artisti-parinti, cu pregatire in domeniul artei si al pedagogiei deopotriva, echipa noastra se dedica creativitatii copiilor cu multa daruire si profesionalism. Ne propunem sa dezvoltam in fiecare copil o adevarata comoara, explorand sclipirea si nobletea fiecaruia. Pentru ca noi credem in viitorul smART al copiilor nostril!
Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.