Kinder

De ce sa ne alegi?

  • Creativitate inainte de toate
  • Grupuri restranse
  • Atenție individuala
  • Diversitate
  • Metode si tehnici de lucru novatoare

Testimoniale

Va invitam sa urmariti parerile despre noi
ale celor care ne-au vizitat. Nu ezita sa ne transmit si tu impresii, daca ne-ai cunoscut!

Citeste mai mult

Dans Creativ

Curs de dans Creativ
Parte a conceptului de dezvoltare armonioasa prin creativitate, atelierul de dans creativ este conceput pe doua grupe de varste, astfel incat sa raspunda nevoilor unui numar cat mai mare de copii. Copiii vor avea ocazia sa comunice prin miscare, comunicarea non-verbala fiind o forma importanta prin care se transmit sentimente si intentii reale, extrem de utila in cazul celor mici.
Punand accentul pe unicitatea fiecarui copil, pe felul diferit al fiecaruia de a se misca, de a exprima ceea ce simte si ceea ce este prin miscare, dansul creativ va permite micilor participanti sa cunoasca spatiul din jurul lor, sa se autodescopere in cel mai sincer mod cu putinta, sa isi cunoasca limitele si sa le depaseasca fara a simti vreo presiune exterioara. Pentru ca nu exista modalitati corecte sau gresite si nu exista limite de exprimare, fiecare copil va pune in rol propria personalitate. Acest stil de dans ajuta atat dezvoltarea motrica dar si cea a limbajului, prin folosirea unor melodii foarte placute celor mici, in care gestica ocupa un rol important.

Folosind o serie de stimuli externi, acest atelier va reprezenta un mediu cald si dinamic ce il va sprijini prichindelul sa relationeze, sa se adapteze la nou, sa exprime cu usurinta emotiile si sa empatizeze cu ceilalti. Coregrafiile nu vor fi impuse, copiii invatand sa-si creeze propriile inlantuiri de miscari in functie de starea pe care o au, la fiecare sesiune in parte

Materiale folosite: esarfe, bile, materiale de diferite texturi, cercuri, baloane;
Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 2-7 ani

Program:
Marti, 10.30 - 11.30 (grupa 2-3 ani)
Marti, 17.30 – 18.30 (grupa 4-7 ani)

Numarul maxim de participanti este de 7 copii.
Pret: 40 lei/sedinta
Acest atelier este dedicat copiilor, de aceea recomandam retragerea adultilor insotitori pe perioada desfasurarii acestuia. Pentru a oferi un timp de acomodare celor mici, va rugam sa veniti cu 15 minute inaintea inceperii atelierului. Inscrierile se fac la numerele de telefon 0745 153 086 si 0737 646 451
sau la adresa de e-mail: inscriere@feelsmart.ro

Va asteptam cu drag!

Academia noastra foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.
Colectivul nostru este format din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!
Echipa "Feel smART" solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.