Kinder

Ateliere cu voie buna


Atelierele si cursurile noastre sunt presarate cu multa voie buna, de aceea toti copiii lucreaza cu placere si se dedica proiectelor lor cu multa daruire.
Oferta stilurilor si tehnicilor este complexa, pentru a acoperi o gama cat mai larga de zone de interes pentru copiii dornici de libertate creatoare.
Cursurile noastre se schimba in fiecare luna, astfel propunem de fiecare data teme diferite pentru a fi mereu in pas cu nevoia de nou pe care o manifesta copiii de orice varsta.

Cursurile noastre au loc atat in cursul saptamanii cat si in weekend. O sedinta dureaza 2 ore respectand o pauza de 15 minute pentru o buna desfasurare a activitatii. In timpul pauzei academia va oferi copiilor ceai, biscuiti sau fructe.

Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Costul cursurilor include materialele folosite (exceptie fac elementele de personalizare care trebuie aduse de catre cursanti, ex: fotografii cu familia) precum si asigurarea unui numar de 5 fotografii din timpul acestora pentru fiecare copil in parte.

Taxa de curs se poate achita integral inaintea inceperii cursului in numerar sau virament bancar (reducere 10%) sau la prima sedinta de curs.

E-mail: Contactați-ne pe email