Kinder

PROGRAM CREATIVE LEARNING


Un grup de lucru pentru copiii de 2-4 ani, cu tema saptamanala si tehnici diferite de lucru pentru fiecare zi. Programul abordeaza dezvoltarea specifica varstei intr-un mod creativ, prin educatie nonformala si interdisciplinaritate, imbinand jocul si socializarea deopotriva. Copiii isi vor imbunatati abilitatile practice prin activitati de pictura, modelaj, colaj, teatru, joc de rol, muzica si dans, dar si pe cele de comunicare prin participarea la activitatile de grup si individuale. Acest program incurajeaza independenta celor mici, separarea de adulti producand-se in mod treptat, in concordanta cu ritmul, sensibilitatea si nevoia fiecarui copil pentru a evita anxietatea si nesiguranta.

Fiecare zi are o specificitate, acoperind nevoia de diversitate specifica acestei grupe de varste: Luni (arta), Marti (teatru de papusi), Miercuri (muzica si miscare), Joi (cantam impreuna), Vineri (joc si experiment)

Pentru indeplinirea obiectivelor specifice, grupul este format din maxim 10 participanti. Va rugam sa ne contactati pentru inscrieri si detalii cu privire la disponibilitatea locurilor in cadrul acestui program.

Varsta recomandata: 2-4 ani

Program:
Luni - Vineri: 8.30 - 12. 15

Pret:
550 lei / luna


Va asteptam cu drag!

E-mail: Contactați-ne pe email