Kinder

Art Group


Acest atelier se adreseaza copiilor prescolari de varsta mica acoperindu-le nevoia de cunoastere si experiment, specifica acestei etape. Conceputa in forma unui joc, sesiunea are un caracter nonformal oferind celor mici un cadru atractiv pentru dobandirea de cunostinte noi.

Atelierul este structurat pe mai multe etape, tinand cont de capacitatea de concentrare a acestei varste si facand acces la momente interactive ce vor alterna cu cele de lucru individual. In acest sens, intalnirea se prezinta ca un atelier de dezvoltare personala cat si de exersare a abiltatilor socio-emotionale, prin aderarea la grup.

Copiii vor avea ocazia sa se familiarizeze cu tehnicile artelor plastice, testand si experimentand texturi, forme si tehnici diverse: pictura, desen, colaj, asamblaj, modelaj in lut, modelaj in coca, amprente si stampile etc. De asemenea, vor folosi acest prilej pentru a fixa cunostintele si a imbunatati comunicarea.

La sfarsitul atelierului juniorii vor pleca acasa cu lucrari si obiecte mesterite de mainile lor ce vor povesti despre mediul inconjurator, familie, plante si animale, acestea fiind doar cateva dintre provocarile acestor intalniri.

Materiale folosite: acuarele, tempera, pensule, bureti, stampile, lut, angobe, instrumente modelaj, lipiciuri, elemente de colaj, cartoane si foi colorate, hartie creponata, ate, materiale textile.

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 3-4 ani

Program:
Joi, 17.30 - 18.30

Pret:
40 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret


Acest atelier este dedicat copiilor, de aceea recomandam retragerea adultilor insotitori pe perioada desfasurarii acestuia. Pentru a oferi un timp de acomodare celor mici, va rugam sa veniti cu 15 minute inaintea inceperii atelierului.

Va asteptam cu drag!

E-mail: Contactați-ne pe email